HÄLLSNÄS

Maten, Miljön & Möjligheterna

 

hällsnäs entre

köksträdgård

Flygbild

Orangeri

whiskylager

hälsa
  Loading...

VÄLKOMMEN TILL HÄLLSNÄS HOTELL & KONFERENS

På en udde, mitt bland tallskog och sjö ligger Hällsnäs. Nära till allt men med en känsla av lång bort.

Platsen har en spännande historia som i skrift sträcker sig ända tillbaks till 1640-talet. Då omnämns Häradsfogden Johan Sigfridsson, som ledde landvetterbornas uppror mot danskarna 1644. 

Den nuvarande herrgårdsbyggnaden uppfördes 1906, och användes som sommarbostad av en framgångsrik tandläkare från Göteborg. Här finns idag konferensrum, bibliotek, reception, bar, restaurang och hjärtat - köket.

Vår köksmästare väljer råvaror nogsamt och efter säsong, ofta med lokal förankring. Den ständiga ambitionen är att ge dig en överraskande och välsmakande matupplevelse. 

 

Se en film om oss här

Se här
träna

PT/GYM

Att kroppen är gjord för att röra på sig mer än att sitta vet nog de flesta. När vi jobbar, har möten och konferenser har vi en tendens att bli betydligt mer stillasittande än vi borde. Det är en av anledningarna till varför vi på Hällsnäs har ett Health Club-koncept under ständig utveckling. Vi har flera pulshöjande och energiboostande aktiviteter att ta del av under era möten. Man blir ju så mycket piggare när man rört på sig en smula också! För dig som privatperson så kan du boka olika paket och tillsammans med vår coach Arnold Mulandi kan du börja din resa mot en sundare och mer vältränad kropp. Såväl sinne som kropp får sig en omgång.

PAKET

Weekendpaketet

Weekendpaketet

Boka ett av våra weekendpaket med en fantastisk 3-rätters middag komponerad av vår köksmästare.

 • Frukost
 • Trerätters middag komponerad av vår köksmästare
 • Ett glas champagne
See more
Golfpaketet

Golfpaketet

På Hällsnäs kan du boka ert golfpaket med mat, logi och green fee. Banorna Chalmers GK och Partille GK ligger endast 10-15 minuters drive från natursköna Hällsnäs.

 • Frukost
 • Trerätters middag komponerad av vår köksmästare
 • Greenfee Chalmers GK eller Partille GK
See more
Tennis eller Padelpaketet

Tennis eller Padelpaketet

Kombinera din vistelse på Hällsnäs med att spela en match tennis eller bara boka upp en tid och träna lite med vännerna eller familjen.

 • Frukost
 • Padel eller Tennistid
 • Fri Parkering
See more
Julbordspaketet

Julbordspaketet

Välkommen att fira in julen på Hällsnäs.

 • Frukost
 • Bastu & Karbad
 • Badrock & tofflor
See more

Bröllopspaket gäster

Rabatterat pris i samband med bröllop

 • Frukost
 • Fri Parkering
See more

Our Instagram

Dagens lunch
Stekt kycklingfilé med dragonsås, rostad broccoli och potatis.
#lunchpåhällsnäsFörberedelserna är igång!
Oktoberfest den 28 september.
Köp din biljett här.
https://www.tickster.com/sv/events/bny2lpp1rl5n1uz/2019-09-28/oktoberfestEn hösthelg i ett av våra nyrenoverade rum kanske?

#höstpåhällsnäs #skogspromenad #3-rätters #bastu&badtunnaPå vägen ut till Hällsnäs passerar man Laberget. Där kan man se en gris målad på bergväggen. Den ska vara över 100 år gammal och dess tillkomst ska ha diskuterats genom åren. En av historierna säger att grisen målats av personal från järnvägsbolaget.
På ett av tågen ska det ha funnits en konduktör under öknamnet ”Grisen”. Han ska ha varit väldigt besvärlig på många sett och rapporterat sina kollegor för mindre förseelser till högre ort. Eftersom han bar sig så svinaktigt åt kläckte lokpersonalen idén att måla en gris på bergväggen. På så vis blev han påmind om sitt beteende varje gång han passerade med tåget. (Ulf Erixon, Vägen västerut -en resa i tiden genom Härryda kommun)Eftermiddagsfika

#konferenspåhällsnäs #eftermiddagsfika #eftermiddagskaffeLäs om vårt sjölager i senaste numret av lokalpressen

#hällsnäs #hällsnäswhiskyklubb #sjölager #ai #microsoftKlubbrummet är sig likt än idag. Vi har dock inget slipstvång längre. Betydligt ledigare stil på våra gäster nu. #hällsnäs #konferenspåhällsnäs #klubbrummet #whiskyVi har några platser kvar till vår exklusiva Bordeauxprovning den 13 september.
Vår sommelier sedan 19 år, Irene, håller i detta evenemang. Delar du intresset för mat och dryckeskombination, är det här kvällen för dig.

https://www.hallsnas.se/exklusiv-bordeaux-provning

#händerpåhällsnäs #bordeauxprovning #irenevår sommelier

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed