Bröllop

Bröllop

När du väljer att ha ditt bröllop på Hällsnäs väljer du en rad saker.

En unik herrgårdsmiljö med romantiska förtecken är kanske det viktigaste. Eller att vår nybyggda matsal med stora fönster som tronar över sjön kan ta upp till 220 gäster. Men ganska snart därefter kommer förmodligen professionellt bröllopsteam och stor erfarenhet. Hos oss kan ni lugnt lägga bort tankar på detaljerat körschema, dukning, meny med passande viner, blommor, transporter, tårta, liveband eller DJ.

Självklart finns det möjlighet att lägga till vickning, brunch dagen efter eller andra önskemål. Hos oss är ni i trygga händer. Vi hjälper till med alla detaljer – från start till mål.


Vi har ett enda mål med att arrangera bröllop – att det ska bli exakt den upplevelse som ni drömmer om.

Bröllop på Hällsnäs

Bröllop på Hällsnäs

Bröllop på Hällsnäs

GÅR NI I GIFTASTANKAR? När du väljer att ha ditt bröllop på Hällsnäs väljer du en rad saker. En unik herrgårdsmiljö med romantiska förtecken är kanske det viktigaste. Eller att vår nybyggda matsal med stora fönster som tronar över sjön kan ta upp till 220 gäster. Men ganska snart därefter kommer förmodligen professionellt bröllopsteam och stor erfarenhet. Hos oss kan ni lugnt lägga bort tankar på detaljerat körschema, dukning, meny med passande viner, blommor, transporter, tårta, liveband eller DJ. Självklart finns det möjlighet att lägga till vickning, brunch dagen efter eller andra önskemål. Hos oss är ni i trygga händer. Vi hjälper till med alla detaljer – från start till mål. Vi har ett enda mål med att arrangera bröllop – att det ska bli exakt den upplevelse som ni drömmer om. För att boka upp ett möte eller besök hör av er till Yeliz “knappen nedan” för mer information. Kontakta Yeliz  

  • Bröllop

Eko Bröllop

Hällsnäs var väldigt tidigt ute med att arrangera ekologiska bröllop. Redan 2007 hade vi vårt första ekologiska bröllop. Organic weddings fanns förstås redan i USA och England men i Sverige var det nytt.

Eko Bröllop

SOMMARBRÖLLOP

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed