den perfekta platsen för bröllop och fest

Många är det som firat olika höjdpunkter i livet på Hällsnäs, och många fler ser vi fram emot. Med idyllisk herrgårdsmiljö i vackra omgivningar på ett lättillgängligt läge vågar vi påstå att Hällsnäs är den perfekta platsen för bröllop och fest.

Modernt och nyrenoverat i herrgårdsmiljö

Vissa dagar i livet är värda något extra, och det är just något alldeles extra vi vill ge när något ska firas. För de som fyller jämt, för de som ska gifta sig eller för de som har något annat roligt att fira med vänner och bekanta finns vi här med en herrgårdsbyggnad, en sagolik omgivning, en restaurang utöver det vanliga och service i toppklass. För oss är bara det bästa gott nog för er fest.

38
Hotellrum
90
Bäddar
2
Stugor
14
Dubbelrum small
21
Dubbelrum
3
Restauranger
Fest på Hällsnäs

Ha fest på Hällsnäs för allt som går att fira

Genom åren är det många som har valt att fira olika livshändelser med en fest på Hällsnäs. Här firas födelsedagar, jubileum, konfirmationer och namngivningar. Några har även valt att samla vänner och familj för ett fint avsked. Vi har gjort minnesvärda dagar för livets alla skeden.

Laga mat med kock

Att laga mat med kock hos oss är ett unikt och annorlunda sätt att umgås med vänner eller kollegor. Samarbetet över grytorna leder ofta till helt oväntade samtalsämnen. Den här aktiviteten är perfekt för team building!