LUNCH VECKA 8
Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 195:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:-
Svamprisotto med semitorkad tomat, ruccola, spenat och parmesan

"BIFF RYDBERG" 245:- 
Tärnad Biff med ölbrässerad lök, äggulekräm, senapskräm och friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG
Stekt lax med Sandefjordssås, potatisstomp smaksatt med dill och gräslök samt gröna ärtor

TISDAG
Kyckling Ceasarsallad, tomat, picklad rödlök, parmesan och rostad potatis

ONSDAG 
Lammfärsbiffar fyllda med fetaost, couscoussallad och tzatziki

TORSDAG 
Torsk med äggsås, hyvlade rädisor, kokt potatis och sockerärtor

FREDAG 
Flankstek med krassemajonnäs, tomat och rödlökssallad samt rostad potatis


VECKANS DESSERT 75:- 

TRYFFEL 1st 25:- 2st 40:- 

___________________________________________________________


LUNCH VECKA 9
Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 195:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:-
Rostad getost, bakade betor, pumpakärnor och senapsdressad sallad

"BIFF RYDBERG" 245:- 
Tärnad Biff med ölbrässerad lök, äggulekräm, senapskräm och friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG
Baconlindad köttfärslimpa med rostade rotsaker, gräddsås, lingon, och picklad gurka

TISDAG
Stekt panerad långa med remoulad, ärtor, citron och dillslungad potatis

ONSDAG 
Helstekt fläskrygg med ädelostsås, bakade tomater och klyftpotatis

TORSDAG 
Pocherad sej med bakade betor, kapris, pepparrot, brynt smör och kokt potatis

FREDAG 
Wallenbergare med potatispuré, kålsallad och rödvinssky spräckt med brynt smör


VECKANS DESSERT 75:- 

TRYFFEL 1st 25:- 2st 40:-