LUNCH VECKA 4
Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 195:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:- 
Saltbakad rotselleri med brynt smör och rostade hasselnötter.

"BIFF RYDBERG" 245:- 
Tärnad Biff med ölbrässerad lök, äggulekräm, senapskräm och friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG
Kryddstekt Fläskrygg med rostad paprikasås, klyftpotatis samt lök och ruccolasallad

TISDAG
Pocherad Sej med kräftsås, ärtor och kräftstjärtar

ONSDAG 
Pannbiff med kokt potatis, lingon, gräddsås och pressgurka

TORSDAG 
Brödstekt Torsk med remoulad, kokt potatis och fänkålssallad

FREDAG 
Viltwallenbergare med svartkål, lingon och timjanssky


VECKANS DESSERT 75:- 

TRYFFEL 1st 25:- 2st 40:- 

______________________________________________________________

 

LUNCH VECKA 5
Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 195:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:- 
Tortellini med tryffel cremedubbel, semitorkad tomat, brynta champinjoner, parmesan och rucola

"BIFF RYDBERG" 245:- 
Tärnad Biff med ölbrässerad lök, äggulekräm, senapskräm och friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, pressgurka, äpplemos och persilja.

TISDAG
Sesamstekt Lax med nudelsallad, koriander samt chilidipp.

ONSDAG 
Långbakat högrev med potatispuré, skysås och saltgurka.

TORSDAG 
Havets wallenbergare med rostade rotfrukter och citronkräm

FREDAG 
Lågtempererad Ryggbiff, med rödvinssky och persiljesmör.


VECKANS DESSERT 75:- 

TRYFFEL 1st 25:- 2st 40:-