VECKA 38

 Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 185:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:- 
Svampsoppa med smörstekta kantareller och vitlökskrutonger. 

"BIFF RYDBERG" 235:- 
Tärnad Biff med öl brässerad lök, äggule kräm, senapskräm och friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG 
Stekt kycklingfilé med dragonsås, rostad broccoli och potatis. 

TISDAG 
Sesamstekt lax med nudelsallad, koriander och chilimajonnäs. 

ONSDAG 
Fläsklägg med rotmos och senapssås. 

TORSDAG 
Pocherad sej med rostad blomkål och skaldjurssås. 

FREDAG 
Älggryta med svartvinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis. 

 

VECKANS DESSERT 75:-

TRYFFEL
1st 25:- 
2st 40:-

 

_______________________________________________________

 

 Lunch v39 

 Serveras 11:30 – 14:00 


FISKHAMNEN 185:- 
Hällsnäs fiskgryta med fänkål, dill och saffransaioli 

GRÖNSAKSLANDET 135:- 
Grekisk sallad med oliver, tomat, gurka, rödlök och friterad fetaost. 

"BIFF RYDBERG" 235:- 
Tärnad Biff med öl brässerad lök, äggule kräm, senapskräm och
friterad potatis. 

 

DAGENS LUNCH  135:- 

MÅNDAG 
Skånsk kalops med rostade morötter och inlagda rödbetor. 

TISDAG 
Panerad spätta med dillmajonnäs, sallad på fänkål, dill och räkor. 

ONSDAG
Köttfärslimpa med kantarellsås, pressgurka och kokt potatis. 

TORSDAG 
Dillgravad Lax med stuvad potatis och hovmästarsås. 

FREDAG 
Kalvwallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör. 

 

VECKANS DESSERT 75:-

TRYFFEL
1st 25:- 
2st 40:-