SPORTLOV PÅ HÄLLSNÄS

Kom och fira in sportlovet hos oss på Hällsnäs. Med naturen inpå knuten har ni möjlighet att utforska skogen och med lite tur ligger isen tjock på sjön. Bastu och badtunnor står till förfogande i mån av plats. För den modige kanske ett kallt dopp lockar.

20% rabatt på logi och frukost

sportlov-på-hällsnäs

Welcome to Hällsnäs

If you do not find what you are looking for fell free to contact us on info@hallsnas.se or on 004631916466

 

Vår 2019

BADA PÅ HÄLLSNÄS

BADPAKET 

Måndag till lördag 

- fri tillgång till vårt gym
- bastu, uppvärmd badtunna samt ett uppfriskande dopp i sjön kl. 11:00 - 13:00
Handduk, badrock och tofflor ingår
- lunch med liten dessert samt kaffe och te

375kr

vinterbad
  Loading...

Welcome to Hällsnäs Hotell & Konferens

Close but with far-away feeling


At the far end of a nose, in the middle of the lake, you will find Hällsnäs.


The fact that we are surrounded by lake from almost every corner makes the air a little clearer and the silence a little quieter. On the side that does not consist of water, the pine forest thrives. The hotel is situated despite the secluded surroundings near Mölnlycke and only fifteen minutes from both Gothenburg and Landvetter airport. The classic manor house built in 1906, the ambitious kitchen, the many possibilities for nature-related activities and the romantic weddings that take place here are widely discussed. Welcome to visit us!

PACKAGE

Vinter på Hällsnäs

Vinter på Hällsnäs

Vintern är lång. Ta hand om kropp och själ, kom ut till oss för vinterbad och varm bastu. Slå dig ner framför brasan i vårt klubbrum med någon värmande dryck. Avnjut sedan en 3-rätters i vår restaurang med en utsikt över ett frostigt vinterlandskap.

 • Frukost
 • Trerätters middag komponerad av vår köksmästare
 • Bastu & Karbad
See more
Tjejkväll på Hällsnäs

Tjejkväll på Hällsnäs

Fredagen den 13 mars har vi bjudit hit Frida Ramstedt, en av nordens största inredningsbloggare, för en timmes föreläsning "Home: A place to stay - or to display?"

 • Frukost
 • Bastu & Karbad
 • Tjejkväll på Hällsnäs med asiatisk buffé
See more
Träningsdag på Hällsnäs

Träningsdag på Hällsnäs

Den 18/1, 22/2 & 28/3 har vi bjudit hit Lisa Wilborg & Angelica Sjölin som anordnar föreläsningar och träningsresor. De finns här hos oss på Hällsnäs på ovan nämnda datum för att väcka liv i våra vinterstela kroppar.

 • Frukost
 • Träningsdag på Hällsnäs
See more
Mackmyra Vinterrök med övernattning

Mackmyra Vinterrök med övernattning

Att laga mat och äta den tillsammans är ett trevligt sätt att umgås. Den 1 februari kl. 18:00 är ni välkomna till en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Vi möts upp i vår nybyggda matstudio och lagar en 3-rätters meny under ledning av våra meriterade kockar. Vi sätter oss sedan till bords och avnjuter det hela med passande dryck.

 • Frukost
 • Mackmyra Vinterrök
See more
Sportlov på Hällsnäs

Sportlov på Hällsnäs

Kom och fira in sportlovet hos oss på Hällsnäs. Med naturen inpå knuten har ni möjlighet att utforska skogen och med lite tur ligger isen tjock på sjön. Bastu och badtunnor står till förfogande i mån av plats. För den modige kanske ett kallt dopp lockar. Vi erbjuder 20% rabatt på Logi med frukost. Vi tillämpar flexibel prissättning så priserna ändras från dag till dag. Datum från den 7 - 15 februari 2020

 • Frukost
See more
Kärlek på Hällsnäs

Kärlek på Hällsnäs

Ta med din hjärtevän och bo hos oss mellan den 14-16 februari. Bada bastu och värmande badtunna. Insup den friska luften under en promenad hand i hand i skogen. Smaka av en 3-rätters meny komponerad av vår köksmästare. Kryp sedan till sängs tidigt och vakna upp till en framdukad frukostbuffé.

 • Frukost
 • Trerätters middag komponerad av vår köksmästare
 • Bastu & Karbad
See more

Our Instagram

TRÄNA PÅ HÄLLSNÄS 18/1

Nu på lördag är det dags för första träningstillfället med @angelicasjolin och @powerbylisa 💪🏻3 träningspass
💪🏻smoothie & frukt 💪🏻lunch
💪🏻bastu & vinterbad, möjlighet finns till uppvärmd badtunna

Programmet finns på www.hallsnas.se och där bokar du även din plats.

#tränapåhällsnäs #styrketräna #corebodylove #bodybalance #lunch #bastu #badtunna #kallabadJULGRANSPLUNDRING PÅ HÄLLSNÄS Idag serveras årets första brunch mellan kl 12-16. Njut av extra stort dessertbord och plundra granarna på godis. Boka på 031-916466.

#hällsnäs #julgransplundring #brunch #skönsöndagIdag öppnar vi upp hotellet och serverar dagens lunch som vanligt mellan 11:30-14:00.

#hallsnas #dagenslunch #restaurangmedutsikt #svenskhusmanDet här med kalla bad sägs ju inte vara dåligt överhuvudtaget. Snarare tvärtom. Plumsa i från vår brygga med möjlighet att värma dig i vår bastu eller badtunna. Med vårt badpaket ingår lunch måndag till lördag, brunch på söndagar.💫 #hällsnäs #kallabad #bastu #badtunna #vinter #lunch #brunch #badpaketUnder stängningsperioden ser vi till att ge lite kärlek åt en av våra sjöstugor. Utsikten🙌🏻 #hällsnäs #sjöstuga #bröllopssvit #sjöutsiktNu tar vi lite julledigt. Den 7:e januari öppnar vi igen. Vi har begränsad svarsservice under perioden men maila gärna till info@hallsnas.se så återkommer vi så snart vi kan.
God jul från oss!🎄Mitt i dukningen av julbordslunchen får vi en presentation av vår klubbwhisky lagrad på amaronefat. Finns att köpa i baren 🥃 
Vi har släppt fler datum för whiskyprovning.
Se mer👉🏻 www.hallsnas.se
#hällsnäswhiskylager #hällsnäswhiskyklubb #klubbwhisky #amaronefat #whiskyprovning #julklappstipsGlad Lucia🕯

#luciapåhällsnäs #frukost #stämning #snartärdetjul

Find us!

Click here for directions.

Newsletter


You are now subscribed