FAQ

Här får ni svar på dom mest förekommande frågorna.

Familj

Upp till 2 barn under 6 år bor gratis när de delar befintlig säng med föräldrarna.

När du bokar rum behöver du välja vilken sängtyp ditt/dina barn ska sova i. Spjälsäng är en liten extrasäng som placeras på hotellrummet. Ingen kostnad tillkommer.
Valet Förälders säng innebär att du delar din sängplats med barnet, alltså din del av sängen. Egen säng betyder att en extrasäng ställs in på rummet, kostnaden är 300 kr.

Extrasäng kostar 300 SEK/natt

Minderårig (barn under 18 år) får inte checka in och/eller övernatta ensam utan föräldrar/målsman/annan myndig.

Bokning och Betalning

Om du bokar via telefon eller mail direkt via hotellet skickas bekräftelse ut via e-post efter genomförd bokning. Om din bekräftelse inte kommit ber vi dig att kontakta oss igen.

Avbokningsvillkor kan variera beroende på vilken typ av bokning du gör. Ta del av de villkoren som gäller på din bokningsbekräftelse.

Hällsnäs har en minimigräns på 1500 SEK för fakturering för företag. Undantag kan förekomma och avgifter kan tillkomma. Det är ej möjligt att betala med faktura som privatperson.

Nej, Hällsnäs Hotell & Restaurang är ett kontantfritt hotell.
Vi erbjuder dock swishbetalning.

Maila till info@hallsnas.se så kan vi maila ett kvitto till dig. Enligt lag kan vi endast skriva ut två kvitton.

Avtalskund

Hotell

Vi har totalt 38 rum. 1 Enkelrum, 14 Dubbelrum small, 21 Dubbelrum Standard, 2 Familjerum och 2 Sjöstugor.

21 minuter när trafiken flyter på.

18 minuter när trafiken flyter på.

Nej det gör vi inte men vi kan hjälpa dig att boka taxi till avtalspris.

Garanterad incheckning från kl. 15.00
Utcheckning fram till kl. 11.00
Kontakta oss för önskemål om andra in-och utcheckningstider.

Om du har garanterat ditt rum med kreditkort kan du checka in när du vill. Meddela om du kommer att ankomma senare än kl. 22. Om du inte har lämnat garanti för ditt rum behöver du checka in innan kl. 22 när receptionen är bemannad.

Tillgänglighet

För att boka ett tillgänglighetsanpassat rum kontaktar du oss på hotellet direkt. Vi har ett begränsat antal rum som är tillgänglighetsanpassade.

Du är varmt välkommen till oss! För ledarhund eller medföljande ledsagare i samma rum tas det inte ut något tillägg mot uppvisande av intyg.

Merparten av våra rum är allergianpassade men vi vill ändå att du kontaktar hotellet före du bokar så att vi kan försäkra oss om att vi placerar dig rätt.

Husdjur

Vi erbjuder ett antal hotellrum för er fyrbenta vän. Då vår huvudbyggnad med bar, restaurang och sällskapsrum inte tillåter husdjur innebär det dock att hunden måste kunna trivas ensam i sitt rum. För att säkerställa att det finns ett ledigt hundrum kan bokning endast ske på info@hallsnas.se eller 031-916466
Tillägg för hundrum är 250kr per natt och det är max två hundar per rum.

Mat & Dryck

Vi gör vårt bästa för att tillgodose alla våra gästers specialkost. Det är viktigt att kontakta oss på förhand för att säkra att vi har möjlighet att uppfylla era önskemål.

Frukostpåse är en enklare variant av vår klassiska frukostbuffé. Meddela receptionen att du avreser tidigt när du checkar in. Frukostpåsen ska beställas senast kl. 20:00 dagen före avresa.

Parkering

På Hällsnäs parkerar du gratis. Vi har parkering både utanför och innanför grindarna.
Grindarna hålls alltid öppna.

Ja. Kontakta oss för mer information.

Presentkort

Det finns flera olika sorters presentkort som du kan köpa hos oss. Presentkort på specifika evenemang eller på valfritt belopp.

Du kan köpa digitala presentkort här och betala med de vanligast förekommande bankkorten.

Ja. När du köper ett digitalt presentkort kan du välja om det är till dig själv eller någon annan. Vill du ge bort det uppger du bara e-postadressen till den person som du vill ge det till i samband med köpet.

Presentkortet går att använda till hotellövernattning, restaurangbesök eller till de evenemang som bokas direkt via oss.

Presentkortet måste vara giltigt när du bor eller gör ett köp eftersom du betalar med det direkt på hotellet.

Det går inte att förlänga giltighetstiden på presentkortet.

Vi ersätter tyvärr inte förlorade presentkort.