laga mat med kock

Att laga mat med kock hos oss är ett unikt och annorlunda sätt att umgås med vänner eller kollegor. Samarbetet över grytorna leder ofta till helt oväntade samtalsämnen. Den här aktiviteten är perfekt för team building!

Byt ut konferensrummet till vår nybyggda matstudio

Har du alltid drömt om att få briljera i köket? Varför inte testa på att få vara kock för en dag? Här på Hällsnäs kan vi erbjuda “Laga mat med kock på Hällsnäs”. I vår fantastiska matstudio får ni chansen att förverkliga era kockdrömmar, om så bara för en kväll. Samla ihop kompisgänget, kollegorna eller familjen i generationer för en oförglömlig aktivitet. Vem är mästerkocken i ditt sällskap?

Kvällen börjar med en menygång indelning av matlagningsteam. Vår köksmästare Ola Wallin har specialkomponerat en välavvägd meny komponerat specifikt för “Laga mat med kock på Hällsnäs”. Menyn och dess råvaror är alltid anpassad efter säsong.

Efter två timmars matlagning och trevliga samtal över sjudande kastruller, hängs förklädena av och ni bjuds till bords för att avnjuta mästerverken ni åstadkommit i köket.

Vår sommelier hjälper er gärna att välja ut ett dryckespaket som passar till middagens olika rätter. Vår vinkällare som ligger precis intill matstudion är väl värd ett besök.

Välkommen till en annorlunda och spännande restaurangupplevelse!

Pris per person 1495 kr inkl moms.

Min antal deltagare för privatpersoner 8 st.

Contact us