Hällsnäs Luften

Event

Företagsevent


Om Hällsnäs
Längst ut på en udde, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö i princip alla håll gör luften klarare & magin större. På den sidan som inte utgörs av vatten tronar en tät och mystisk tallskog. En mer magisk plats är svårt att hitta, och ändå ligger vi bara en kvart från Göteborg och Landvetter flygplats.

Njut av den spektakulära utsikten från vår matsal. Den ligger bara några meter från strandkanten och kan behöva en stunds tillvänjning. Här kan upp till 220 gäster njuta av vyn, det goda köket och inramningen från förra sekelskiftet. I dag är den nybyggda flygeln, insvept i svart trä med koppardetaljer en lika populär festvåning som vår klassiska herrgårdsbyggnad.

Välkomna 
Är det dags för kickoff, lansering, team-building eller representation är du varmt välkommen med kollegorna till Hällsnäs. Hos oss finns alla möjligheter för ett minnesvärt event. 

Vår och sommartid arrangerar vi gärna event utomhus på vår härliga terrass med utsikt över sjön. Till sommarfesten kan vi erbjuda en härlig sommarbuffé med er egen grillkock utomhus, Mot sensommaren varför inte en Skaldjurskväll med DJ på Terrassen.  Under hela året kan du exempelvis bjuda kollegorna på en whiskey, öl eller vinprovning med efterföljande buffé eller en exklusiv sittande middag som avslutas med ett rungande dansgolv. Oavsett vilken typ av företagsevent du är ute efter är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta rätt. 

Kapacitet: 

Sittande middag & buffékoncept 20-220 sittande gäster.
Mingelkoncept 40-400 personer 

Kontakt och mer information: hanna.granberg@hallsnas.se

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed