Konferens i kreativ miljö

Här på Hällsnäs kan ert företag ha sin konferens i en härlig miljö som bjuder in till stor kreativitet och skön arbetsro. Bjud med er personal på en konferens som får bli en gemensam och minnesvärd upplevelse för hela teamet.

Modern teknik i gammeldags miljö

Man förs lätt tillbaka i tiden av Hällsnäs herrgårdsmiljö och omgivande natur, men våra konferensrum är nyrenoverade och bjuder på en modern teknik med hög standard. Kombinationen gör Hällsnäs till den perfekta platsen för kreativa och produktiva möten.

Med service som ledord och mat som håller toppklass har ni alla förutsättningar för en lyckad konferens hos oss.

Kontakta bokning@hallsnas.se för mer information.

10 Konferenslokaler
38 Hotellrum
65 Bäddar
15 Enkelrum
21 Dubbelrum
2 Sjöstugor
Konferensrum-Finland-4
Konferensrum-Danmark
Våra lokaler

Konferenslokaler för stora som små sällskap

På Hällsnäs kan vi erbjuda konferenslokaler för grupper i olika storlekar. De flesta av våra konferensrum är placerade i herrgårdsbyggnaden, men vi har även konferenslokaler i separata byggnader.

Kreativa möten

I stressfri atmosfär

Den naturrika miljön och stressfria atmosfären här på Hällsnäs inbjuder till kreativa och produktiva möten. När ni behöver komma bort från den dagliga verksamheten på ett fartfyllt kontor är ni varmt välkomna att ha era möten i någon av våra fina lokaler här på Hällsnäs!

Aktiviteter

När det vankas kickoff eller konferens på företaget behövs i första hand bra konferensrum. Men hack i häl på priolistan är oftast roliga aktiviteter för gemenskap och team building.