Vinkällare

LAGA MAT MED KOCK

Att laga mat och äta den tillsammans är ett trevligt sätt att umgås. Nu kan du bjuda in till en restaurangupplevelse utöver det vanliga, där ni själva kommer att laga maten ni ska äta.

Ni intar herrgårdens nybyggda matateljé för en glad helkväll med goda förutsättningar till bra samvaro, goda smaker och chanser att lära sig nya saker. Middagen består av tre rätter baserade på säsongens bästa råvaror. Inga förkunskaper krävs. Till er hjälp har ni en eller två av våra kockar och serveringspersonal. Vi vet att vår personal gärna delar med sig av såväl smarta arbetstekniker som andra tips.

Det här är ett utmärkt val av aktivitet för dig som vill bygga teamkänsla under trevliga förutsättningar, utan att behöva satsa på till exempel mer eller mindre fysiskt krävande utomhusaktiviteter. Här krävs inga stora förkunskaper, utan alla kan delta. Det är en kväll som stimulerar olika sinnen, ger tid för umgänge och uppmuntrar till samtal om annat än jobbet. Över grytorna uppstår andra möten än vid konferensbordet.

Varmt välkomna!

 

 

För bokning kontakta oss på info@hallsnas.se Telefon: 031-916466

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed