Lediga tjänster

Kom och jobba med oss!
Var med och vidareutveckla känslan, maten och upplevelsen på plats och gör Hällsnäs till Västsveriges bästa matdestination!

Frukostvärd med konditorvana till Hällsnäs Hotell och Restaurang

Nu är vi på jakt efter dig som vill jobba som värdinna med konditorvana i vårt härliga frukostteam! Tjänsten är heltid vardagar och helger. Du kommer se till att gästen alltid är i fokus , servera kaffe vid borden och hålla din station trevlig och ren och ser till att allt är påfyllt. Du får även fria händer att baka något gott till våra konferensgäster och förbereda deras fikor.

Med glädje och med din positiva inställning så får du gästerna att känna sig som hemma Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är inte rädd för att ta mycket eget ansvar. Du är passionerad för det du gör och sätter alltid gästen i fokus. Du tycker om att skämma bort våra konferensgäster med hembakat till fikat.

Du drivs av engagemang och positiv attityd. Vilket resulterar i en passionerad arbetsplats med möjligheter, glädje, och gemenskap. Med omtanke och intresse för varandra skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass.

Är du den vi söker så tveka inte att höra av dig till oss!

emil@hallsnas.se

Vi söker serveringspersonal

Detta söker vi:
Vi söker dig med några års erfarenhet från restaurangbranschen.

Krav:
– Du ska ha några års erfarenhet av restaurang och servicebranschen.
– Du ska ha intresse för service
– Du skall obehindrat kunna prata både svenska och engelska
– Dryckeskunskap är meriterande
– Körkort och tillgång till bil

Varaktighet:
– Tillsvidare eller Extra vid behov
– Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
– Intervjuer sker löpande.

Arbetstid:
– Mestadels kvällar och helger.

n:
– Enligt kollektivavtal

Personlighet:
Du har en naturlig känsla för service och kvalitet. Med ditt glada positiva sätt skall du få våra gäster att känna sig speciella och sedda. Det är också viktigt att du är en lösningsfokuserad, ansvarstagande och flexibel person som kan prioritera rätt. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och måste vara stresstålig.

Maila in din ansökan till:
Emil Svantesson – Restaurangchef
emil@hallsnas.se

Vi söker en kombitjänst bar och servering

Detta söker vi:
Vi söker dig med erfarenhet från restaurangbranschen inom bar och servis.

Krav:
– Du ska ha några års erfarenhet av restaurang och servicebranschen.
– Du ska ha intresse för service
– Du skall obehindrat kunna prata både svenska och engelska
– Dryckeskunskap, mat & dryck i kombination samt blanda drinkar & cocktails.
– Körkort och tillgång till bil

Varaktighet:
– Tillsvidare eller Extra vid behov
– Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
– Intervjuer sker löpande.

Arbetstid:
– Mestadels kvällar och helger.

n:
– Enligt kollektivavtal

Personlighet:
Du har en naturlig känsla för service och kvalitet. Med ditt glada positiva sätt skall du få våra gäster att känna sig speciella och sedda. Det är också viktigt att du är en lösningsfokuserad, ansvarstagande och flexibel person som kan prioritera rätt. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och måste vara stresstålig.

Maila in din ansökan till:
Emil Svantesson – Restaurangchef
emil@hallsnas.se

Om Hällsnäs

I januari 2021 tog Thomas Sjögren och Oscar Gyllström tillsammans med Scandinavian Resorts över driften av Hällsnäs Hotell & Restaurang. Sedan 2015 har herrgården renoverats och en modern magasinsbyggnad byggts till. I mars 2019 invigdes vårt whiskylager med kapacitet att lagra 300 st 30-liters fat, ett samarbete vi har med Mackmyra Svensk Whisky. Näst på tur står tillbyggnad av 40 nya hotellrum.

Hällsnäs ligger på en magisk plats djupt inbäddad bland tallskog och sjö med endast 20 minuter till Göteborg och Landvetter flygplats. Här finns idag 38 hotellrum, 10 konferensrum, bar, restaurang för 220 sittande gäster, en vinkällare, ett whiskylager och så klart hjärtat – köket. Till oss kommer både företag och privatpersoner. Vi har allt från konferenser, företagsevent, bröllopsfester, födelsedagsfester, matstudio till vanlig klassisk lunch- och á la carte servering.