Ola Salo 4/12

Hällsnäs Hotell & Restaurang presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo intar vår matsal tillsammans med pianisten Christopher Dominique och bjuder på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.
Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.
Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.
Välkomnas av glöggdoft, facklor och sprakande eldar på gårdsplanen. Kom in i värmen och avnjut en julinspirerad 3-rätters middag, komponerad av vår köksmästare.

Paket 1:
– Välkomstglögg och pepparkakor
– Julmiddag
– Konsert
1.695 kr per person

Paket 2:
– Övernattning i del av dubbelrum
– Välkomstglögg och pepparkakor
– Julmiddag
– Konsert
– Frukostbuffé
2.295 kr per person

Incheckning: från 15:00
Utcheckning: senast 11:00

Medarrangör: Strenge & Wingren AB

Program:
17:45 Välkomstglögg på gårdsplanen
18:00 Julmiddag
20:30 Konsert

Meny:
Förrätt:
Glasbakad lubb med kräfta, inlagda betor, picklade senapsfrön, blomkål, krispig svartkål, och rostat vörtbröd.

Varmrätt:
Bakad grissida med klassiska julkryddor, vinbrässerad rödkål, kräm på konfiterad kålrot, bakat vinteräpple samt fläskbuljong med kanel och stjärnanis.

Vänligen meddela specialkost vid bokning.

Covid-19:
Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 80 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.