Plura & Carla 23/4

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis ”Kungsholmskopplet” och ”Susan”) till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet ”Pluras kök” i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen.

Välkomnas av glöggdoft, facklor och sprakande eldar på gårdsplanen. Kom in i värmen och avnjut en julinspirerad 2-rätters middag, komponerad av vår köksmästare.

Paket 1:
– Övernattning i del av dubbelrum
–  2-rätters middag
– Konsert
– Frukost
1.895kr per person

Paket 2:
– 2-rätters middag
– Konsert
1.295kr per person

Bokningsbart: 23/4

Incheckning: från 15:00
Utcheckning: senast 11:00

Medarrangör: Strenge & Wingren AB

Program:
18:30  2-rätters middag
20:00 Konsert

Covid-19:
Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 50 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.