Weekend på Hällsnäs

Unna dig en avkopplande weekend där vackra omgivningar och matupplevelsen står i fokus. En weekend på Hällsnäs passar även att kombinera med shopping i Göteborg.

Weekend på Hällsnäs
Härligt tvådagarspaket inkl logi i hotellrum och härlig frukostbuffé. Första kvällen spenderas som ni önskar, vi rekommenderar att njuta av en middag i vår restaurang Sjöö (ingår ej i paketet, bordsbokning rekommenderas). Andra kvällen ingår en avsmakningsmiddag med minst 18 serveringar i restaurang Signum i paketet.

I paketet ingår:
– Övernattning i del av dubbelrum
– Morgonrock & tofflor
– Avsmakningsmiddag på Signum exkl dryck (kväll två)
– Härlig frukostbuffé
– Fri parkering & wifi
– Fri tillgång till ute-och innegym

Pris från: 2850 kr/person

Incheckning: från 15:00
Utcheckning: senast 11:00

Bokningsperiod: 2/2 – 27/5 2023

Utdrag ur DI´s krogrecension om Signum poäng 24/25
Högtidsstund för ostronälskare
Menyns första del med fisk och skaldjur är magnifik, men så är vi ju också på västkusten, om än inte vid havet. Ostronen, gillardeau, kommer från Normandie. Det är vid vårt besök ännu lite för tidigt på säsongen för de svenska. Ostronet har pocherats lite lätt, serveras i skalet tillsammans med äpplen från egna odlingar och lite dillolja. En högtidsstund för ostronälskare, men de utsökta ostronen överglänses ändå av det andra inslaget på detta skaldjursfat.
Bredvid, på istäcket, ligger nämligen klor från brunkrabba, som kokats. Därefter har klorna sågats upp, tömts på krabbköttet och fyllts med en kräm på blomkål innan köttet lagts tillbaka. Det hela toppas av störkaviar från Bordeaux. Det är så klart okonventionellt och oväntat, för att inte säga lyxigt med kaviar och krabba, men när vi sitter där och skrapar det sista ur skalen så är det den ljuvliga blomkålskrämen vi suktar efter.
Blomkål ska återkomma och det är just de finstämda kombinationerna mellan växtriket och havet som är menyns signum.
Havskräftor gånger två
En titt på Thomas Sjögrens Instagram avslöjar att han just varit på inspirationsresa i Stavanger i Norge. Därifrån kommer den odlade hälleflundran. Fisken serveras med färsk wasabi, fantastiskt god syrad gurka och en härligt fräsch buljong med en touch av koriander. En ung, sval österrikisk muskateller matchar fint.