Yogadag på Hällsnäs

13 maj – Yogadag på Hällsnäs med Annika Valton

I paketet ingår:
– Övernattning i del av dubbelrum
– 2 Träningspass
– Lunch
– 4-rätters supé i restaurang Sjöö
– Frukostbuffé med sjöutsikt

Yogadag på Hällsnäs
Börja dagen med en skön Slow Flow yinklass.
Mjuka sköna rörelser, de mesta sittande och liggande, i vissa positioner stannar vi lite längre för att utforska vår fascia (bindväv) leder och ligament, samtidigt som vi gör ett skönt flöde för att väcka kroppen till liv. Vi inleder med en stunds medveten närvaro och fokus på vårt andetag.

Efter lunchen bjuds det på en härligt vilsam Restorative yinyoga klass.
Denna klass är lugn och skön, med fokus på återhämtning och vila samt att man öppnar upp kroppen mjukt för att öka rörlighet och släppa på spänningar. Vi stannar lite längre i positionerna för att verkligen få uppleva effekterna. Alla positioner är sittande eller liggande, vi använder oss av filtar, klossar och kuddar/bolster för att använda som stöd i vissa positioner. Klassen avslutas med lite huvudmassage med eterisk lavendelolja om du önskar.

Kom som du är, i mjuka kläder. Det kan vara skönt att ha med en extra tröja och tjockare strumpor om du vill. Ta med egen yogamatta om du har, hör av dig om du inte har det så får du låna en. Ta gärna med en egen filt. Det kommer finnas filtar, klossar, lite kuddar och bolster och ett gäng mattor.

Yogadag med övernattning från 2450 kr /person med i dubbelrum

2 st yogapass och lunch 950 kr