lunch på hällsnäs

Varmt välkommen till oss på Hällsnäs!
Hos oss vill vi att du ska njuta av lunchen i lugn och ro, låta alla sinnen få sitt, njut av den vällagade maten, de vackra omgivningarna och sällskapet. Avsluta lunchen med kaffe, från Bergstrands, och  kaka i vårt vackra orangeri?

En perfekt paus från en stressig vardag!

lunchmeny

Vår härliga lunchmeny serveras måndag – lördag 11:30 – 14:00. Midsommarveckan endast mån-ons.
I lunchen ingår en härlig brödkorg med lite godsaker, kaffe från Bergstrands och kaka.

Förrätter
Skagenröra med räkor och brunkrabba 169.-
Serveras med rostat surdegsbröd och citron

Hällsnäs Tartar på oxe 169.-
Serveras med dragoncréme, pommes allumettes och picklad silverlök

Varmrätter
Krämig vit sparissoppa 239.-
Serveras med friterade nässlor, rädisa, inkokt potatis samt kallpressad rapsolja

Matjesill frånNorröna 199,-
Serveras med hackat ägg, rödlök, gräslök, brynt smör och kokt potatis

Veckans rätt 199.-
Håll utkik på vår Facebook sida, där presenteras ”Veckas rätt”

Hällsnäs tartar på oxe 259.-
Serveras med skottsallad, dragoncréme, syrad silverlök samt pommes frites

Biff Rydberg 269.-
Serveras med friterad potatis, ölbrässerad lök samt senapsgrädde och äggula

Dessert
Svenska jordgubbar 119.-
Uppblandade med syrénlag serveras med en rostad jordgubbsglass

Chokladpralin 45/st
från Konditori Kampanilen

 

Affärslunch
Skagenröra med räka & brunkrabba
Serveras med rostar surdegsbröd och citron

Veckans rätt

Sticky toffeepudding
Serveras med tonkakaramell, syltad fänkål samt lingon
449:-

Veckans rätt 199.-

Vecka 25 serveras (mån-ons)
Grillad flapsteak serveras med rökta tomater, knipplök, gröna jordgubbar, örter ifrån våran odling och en smörad steksky
eller
Dagens fångst serveras med säsongens primörer, rapssmörsås med smak av grillat toppas med rapsfrön

Vecka 26 serveras
Grillad grisbog serveras med karamelliserad grädde, salvia, färsk vitkål, krispig potatis, steksky och saltrostade solrosfrön

eller
Dagens fångst serveras med beurre blanc, sparrismajjonnäs, sotad grön sparris, gulbetor och vår egenodlade pak choy

För att försäkra dig om en plats i restaurangen ber vi dig boka bord.
Varmt välkommen!