ny restaurang på hällsnäs

Vi tar ytterligare ett steg mot målet att bli Västsveriges matdestination och öppnar Signum

Signum är resultatet av en dröm jag haft länge!

Med inspiration från våra fyra element – jord, eld, luft och vatten serveras en avsmakningsmeny med minst 18 serveringar, ibland fler beroende på vad säsongen har att leverera. Den nordiska säsongen och lokala råvaror står i fokus lika så det nära samarbetet med våra bönder, fiskare och leverantörer som förser oss med råvaror av högsta kvalitet.
Vår strävan efter att i så stor mån som möjligt vara självförsörjande på råvaror är för att jobba hållbart och därmed kunna kontrollera kvalitet, svinn och produktion.

Bakom konceptet står delägaren och matkreatören Thomas Sjögren, årets kock 2015. Thomas har tillsammans med kockarna Markus Pettersson och Hampus Fors, som båda har ett långt förflutet på stjärnkrogen 28+, tagit fram matkonceptet.