sjölager

SJÖLAGRET

Längst ut på ett näs intill Landvettersjön, hittar du Hällsnäs och Mackmyra sjölager. Hällsnäs klassiska herrgårdsbyggnad uppfördes 1906 omgiven av fantastisk natur och har sedan dess vart en plats för njutning, umgänge och avkoppling.
På senare år har anläggningen expanderat mot målet att bli den optimala platsen för både bröllop, konferenser och weekendgäster. Trots de avskilda omgivningarna är det lätt att ta sig hit på ca. 20 minuter från Göteborg eller Landvetter flygplats.
Du som fatägare kan enkelt besöka sjölagret för att se hur din whisky utvecklas. Du kan då prova din whisky i direkt anslutning till lagret eller på verandan utanför med utsikt över sjön.

”Efterfrågan att lagra sina personliga 30-litersfat nära Göteborg har länge varit hög bland Mackmyras kunder. Efter en lång tids sökande har vi nu hittat den perfekta platsen och samarbetspartnern i Hällsnäs. Här bygger vi Sveriges modernaste whiskylager där vi kombinerar ett väldigt bra läge tillsammans med en hög ambition gällande mat och dryck.” Eric Bräck, Mackmyra

Intresserad av att boka en provning?

Både lilla som stora gruppen är varmt välkommen att boka upp en provning.
Håkan Jortby

Hakan@hallsnas.se

0725070640

 

 

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed