Arnold är en internationellt licensierad Personlig Tränare med rötter i Kenya. Han har över 20 års erfarenhet av träning på flera nivåer.

Nu erbjuder han dig så kallad funktionell träning. En hållbar träningsform som syftar till att utveckla din styrka, rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många muskler samtidigt.

Träning som anpassas efter din livsstil.

Arnold

 

 

 

 

 

 

 

 


REKOMMENDATION

Jag vill härmed ge de allra varmaste rekommendationer till Arnold Mulandi på Hällsnäs Health Club. Träningsanläggningen ligger dessutom fantastiskt i direkt anslutning till den smakfullt nyrenoverade Konferens- och Restaurang anläggningen vid kanten av Mölnlycke/Landvettersjön.

Jag har haft förmånen av att få nyttja Arnolds tjänster i drygt 10 år. Sedan länge hade jag då pga idrott haft knäskador och med tiden fått stora knäproblem.  För knappt 2 år sedan bytte jag ut båda mina knän och har nu helproteser i båda. Arnolds träning med mig gick först ut på att stärka min muskulatur och smidighet som mycket som möjligt för att kunna skjuta på operationerna. När vi närmade oss tiden för nödvändiga knäbyten fokuserade träningen på beredskap för att få största möjliga nytta av knäbytet. Det sista året har varit sk rehabfokuserat efter knäbytet, och nu har vi kunnat prioritera att stärka hela kroppen, men särskilt core.  Nu kan jag röra mig fritt utan smärta, och kan bl.a på träningsinstrumentet utsida och insida lår köra så mycket som maskinen erbjuder.

Jag har aldrig stött på en person som är så helkompetent som Arnold Mulandi. Han är inte bara en traditionellt fantastiskt PT, han kan också allt om hur kroppen, dess leder och muskler fungerar var och en för sig, men icke minst också hur det påverkar och hänger ihop med hela kroppen. Det gör att han på ett ödmjukt sätt anpassar och varierar träningen till respektive individs förutsättningar och önskemål. Han har av mig fått smeknamnet ”Dr Arnold”. 

 

Mats Hanson, en 56:a