Whiskylager

WHISKYEVENT OCH PROVNINGAR

"Mackmyras whiskylager är en del i att skapa ett kulinariskt center för mat och dryckesintresserade. Vår ambition är att vara det naturliga valet för mat och dryck i Västsverige.

Med närhet till en rad olika mikrobryggerier, en välfylld vinkällare och ett kök som håller högsta internationella klass känner vi att vi är en bra bit på vägen."

Peter Kollberg, Ägare av Hällsnäs

 

"Längst ut på ett näs intill Landvettersjön, hittar du Hällsnäs och Mackmyra sjölager. Hällsnäs klassiska herrgårdsbyggnad uppfördes 1906 omgiven av fantastisk natur och har sedan dess vart en plats för njutning, umgänge och avkoppling.
På senare år har anläggningen expanderat mot målet att bli den optimala platsen för både bröllop, konferenser och weekendgäster. Trots de avskilda omgivningarna är det lätt att ta sig hit på ca. 20 minuter från Göteborg eller Landvetter flygplats. Efter en lång tids sökande har vi nu hittat den perfekta platsen och samarbetspartnern i Hällsnäs. Här bygger vi Sveriges modernaste whiskylager där vi kombinerar ett väldigt bra läge tillsammans med en hög ambition gällande mat och dryck.” Eric Bräck, Mackmyra

 

Klicka på länken för att se och boka våra whiskyprovningar.

KLICKA HÄR FÖR DATUM OCH TIDER

 

TA DEL AV NYHETER OCH ERBJUDANDEN


You are now subscribed